• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Chansons klinken in ‘Café Flore’ van Marjol Flore

Chansons klinken in ‘Café Flore’ van Marjol Flore

Kent u ze nog? Edith Piaf, Jacques Brel en Charles Aznavour? Marjol Flore brengt u een onvergetelijke zondagmiddag waarbij het Franse Chanson centraal staat.

Marjol Flore, inmiddels inwoner van Noardeast-Fryslan, heeft een indrukwekkende loopbaan in de theater-, film- en muziekscene. En ze is nog steeds een vakvrouw met een gouden keeltje! Zoals Marjol Flore het chanson in ere houd met haar persoonlijke verhaal is Top.'

35 jaar na haar overweldigende succes in het Concertgebouw Kleine Zaal en de daarop volgende CD LIEDER & CHANSONS, presenteert Marjol Flore haar programma CAFÉ FLORE met Franse Chansons, soms in een Nederlandse vertaling van eigen hand.

Marjol Flore put uit haar persoonlijke ervaringen en illustreert deze aan de hand van een greep uit de rijke Franse Chansons traditie. Naast Edith Piaf, Jacques Brel, Zizi Jeanmaire, zingt Marjol Flore o.a. Leo Ferré, Cora Vaucaire, Patachou, Mistinguett, Dalida, Mouloudji, Charles Aznavour, Gilbert Bécaud en Jacques Prévert.

Als geen ander weet Marjol Flore de liefde voor het Franse Chanson over het voetlicht te brengen, met een stem die in al die jaren niets aan zeggingskracht en expressie verloren heeft. Haar theaterpersoonlijkheid is hartverwarmend. Marjol Flore weet haar publiek te boeien en te ontroeren. Luister en geniet van deze vakvrouw en beleef het Frankrijk van de vorige eeuw.

Deze unieke voorstelling vindt plaats op zondagmiddag 3 november in De Groen Kunst & Cultuur aan de van Kleffenstraat 5 in Dokkum. Het programma start om 15:00 uur. De deur is open om 14:30 uur. Kaarten kosten € 10,00 per stuk. U kunt deze reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


logotranp